O jaki fantastyczny projekt

.
Przerzuciłam temat pobieżnie i jestem pod wrażeniem urody nowego miasta.
Sama dopiero wróciłam do gry po dłuższej przerwie. Po tym jak mi zepsuli narzędzie do malowania terenu po prostu straciłam chęć do budowania i do gry też, bo generalnie jak nie buduję to i nie gram. Narzędzie w końcu udało mi się odzyskać (po formacie dysku i wywaleniu wszystkich starych sejfów. Nadal mamy z córką drobne błędy w CAS i w trybie budowy/kupna. W budowie przy filtrowaniu obiektów, ustawienia raz wchodzą a raz nie. Np. za każdym razem jak włączam grę to inny filtr jest zbugowany, raz mogę filtrować wg dodatków, a innym razem ten albo inny filtr nie daje się odpalić. Podobnie jest z recolorami w CAS. Jedne wchodzą a inne nie. Ale po odzyskaniu malowania terenu te błędy mi aż tak bardzo nie przeszkadzają. Nauczyłam się z nimi żyć, więc coś tam sobie ostatnio buduję.
Tutaj z przyjemnością Wam pokibicuję, bo projekt zacny a i wykonanie fantastyczne
@Kamelia, kochana mogłabyś udzielać lekcji z kreatywności. Zawsze mój największy podziw budzą prace twórców, którzy tworzą takie cudeńka korzystając wyłącznie z zawartości gry. Prace z modami są również piękne, ale co tu kryć, z nimi nie sztuka zrobić domek cacko

. A tu jeszcze te rewelacyjne ilustrujące postępy komiksy

.
@Aericia szarości i biele bardzo fajnie wyglądają w simowych projektach, tym bardziej, że kolory to w każdym oświetleniu wyglądają inaczej i czasem naprawdę trudno je sensownie spasować. Często mnie irytuje przy meblach, kiedy identyczna szafka postawiona w innym miejscu w pokoju wygląda jakby była z innego kompletu.
Szkoda, że nie ma już wolnych parcelek, ale może po prostu innym razem a teraz tylko sobie po podziwiam

.