Na początku powiem, że szczerze i szeroko się uśmiechnęłam, a potem roześmiałam - widząc pierwszą relację Delsową z placu budowy miasta. Coś ci panowie budowlańcy, czy też fachowcy od robót wszelakich... jakoś dziwnie znajomo wyglądają... A szczególnie jeden... i nawet do twarzy mu w tym roboczym ubranku!
Pierwszy mieszkaniec, czyli Ralf prezentuje się ciekawie i oryginalnie, ma fryz nie z tej ziemi,

ale pasuje mu to, i ten kolczyk w nosie również.

I jak każdemu z Twoich Simów, Delsie
@SimDels - patrzy mu dobrze z oczu.
A poza tym, melduję, że...
Siedliszcze wampirów wybudowane, a właściwie odnalezione czy też odkopane, bo budynek do najnowszych nie należy; choć widać, że wewnątrz ktoś próbował remontować, niestety na odświeżenie murów kasy nie stykło...
1. Zewnętrze + piwnice:
2. Piwnic ciąg dalszy + dwie foty z parteru:
3. Pięterko + fota nocą:
Link do Galerii:
https://www.ea.com/pl-pl/games/the-sims ... axis=false
Do listopada jeszcze daleko, jednak mam nadzieję, że raczej nic nie strzeli mi do głowy i działki nie przebuduję na nowo. A to dlatego, że trochę nie wyszły mi okrągłe sufity, coś tam jeszcze nie do końca da się chyba budować w tym względzie i widać dziury.

A jako, że to nie do końca odnowiona budowla, to sufity dziurawe... bywa.
Edit: Jeśli chodzi o mieszkańców - w planach jest stara wampirzyca, stara wiekiem, bo wygląd będzie miała pewnie ponadczasowy.

Być może stworzę jej dodatkowych wampirzych lokatorów, bo miejsca trochę jest w chałupie, pomieszczą się...