Witaj Kasiu vel Fiono
@Fiona - cieszymy się z każdej kolejnej osoby chętnej do wspólnej zabawy.
Ja mam na imię Alicja, jestem jednym z moderatorów, i jednocześnie nestorką w świecie simtopowych graczy - gram bowiem od jedynki.
Posiadam obecnie dwójkę, trójkę i czwórkę, ale to trójka jest moją ulubioną odsłoną.
Mamy tu rozstrzał wiekowy dość spory, więc na pewno ktoś trafi do ciebie ze swoim sposobem na Simy - budowanie, tworzenie Simów, wynajdowanie ciekawostek o naszej ukochanej grze - i nie tylko o niej, a także tworzenie własnych historyjek - niektórzy ograniczają się do wrzucania zdjęć w formie mini-komiksów, inni tworzą bardziej rozbudowane "story" Na pewno się zorientujesz.
Zachęcamy do założenia sobie kącików w wybranym dziale, (lub działach) - abyś mogła zaprezentować nam swój styl gry.
Jeśli pozostaniesz na pozycji widza - to nic nie szkodzi - zapraszamy do oglądania i czytania. Komentarze mile widziane
Od czasu do czasu organizujemy wspólną zabawę w zabudowywanie konkretnej okolicy - w stylu określonym lub (najczęściej) dowolnym.
I od razu muszę cię wyprowadzić z błędu - na emeryturze cierpię na ...chroniczny brak czasu
Niestety - tak już jest, że gdy wszystko odkładamy na ten właśnie okres swojego życia, to ku swojemu rozczarowaniu - z różnych, niezależnych od nas powodów nie możemy dowolnie dysponować czasem. Przynajmniej ja tak mam. WIęc jeśli chcesz usłyszeć radę - baw się w każdym momencie swojego życia