Przedstawiam sie :)
-
- Roznosiciel kawy
- Origin ID: TheMarcyAngela
Przedstawiam sie :)
Czesc wszystim! Mam na imie Martyna ale duzo ludzi mowia na mnie "Marcy" (Mar-si). Jestem dosc nowa na galerii tez pod imieniem TheMarcyAngela, lubie robic orginalne simsy z opisami o ich zyciu, przerabiac simsy robione przez Maxis oraz tez ostatnio zaczelam probowac robic male budowy. Urodzilam sie w Polsce ale moja rodzina sie przeprowadzila do USA jak bylam bardzo malym dzieckiem wienc prosze mi przebaczyc jezeli moja ortografia i jezyk nie zawsze bedzie na 100%. 

- kreatora
- Satyryk
- Origin ID: kreatora
Witaj Marcy cieszę sie ze tutrafiłas.
To jest forum dla ludzi kreatywnych , ktorzy lubia cos tworzyc , a nie tylko grać. 
Jak poszukasz to znajdziesz dział , gdzie bedziesz mogła pokazać swoje simy
Byłoby super gdybys miala nie tylo fotki z CAS ale tez i z trybu gry, bo jak prawie wszsycy wiedza to co w CAS a to co w grze to czesto zupełnie do siebie nie podobne.
Mam nadziej ze bedzisz ti sie dobrze bawila i poznasz inyc ludzi ktorzy tez lubia wysyłać swoje prace do Galerii.
Znajdziesz tez tu pozy do CAS w Galerii.

Jak poszukasz to znajdziesz dział , gdzie bedziesz mogła pokazać swoje simy

Mam nadziej ze bedzisz ti sie dobrze bawila i poznasz inyc ludzi ktorzy tez lubia wysyłać swoje prace do Galerii.
Znajdziesz tez tu pozy do CAS w Galerii.
ORIGIN ID Kreatora Hero of Answers on EA AHQ
- Kropka
- Fotograf
- Origin ID: jasna98
Witaj Marcy
w niewielkiej (na razie
) rodzince simomaniaków. Bardzo się cieszę że trafiłaś do nas. Jeśli masz jakieś swoje prace i chcesz się nimi z kimś podzielić, wrzucaj je tutaj, wszyscy chętnie je zobaczymy. Pozdrawiam bardzo serdecznie i życzę Ci wspaniałej zabawy 

Siemka Martynko! Mam nadzieję, że będziesz się bawić dobrze w naszym teamie i że podzielisz się z nami zarówno swoimi simami, jak i budowlami które tworzysz 
Wszystkiego dobrego i twórczych myśli!

Wszystkiego dobrego i twórczych myśli!

Cześć Martyna! Ludzie tu sa bardzo wyrozumiali jak chodzi o błedy język z powodu pochodzenia.
Sama coś o to wiem
Baw się dobrze tu❤
Sama coś o to wiem

Siemka Marcy! Fajnie, że z nami jesteś
Czekamy więc na twoje przerobione simsy i dzieła budowlane ( chociaż ze mnie kulawa noga, jeśli chodzi o te sprawy ). Miłego dzionka i pozdrawiam o/

Hejka Marcy
Miałyśmy już okazję poznać sie w Galerii, więc bardzo sie cieszę, że do nas dołączyłaś.
Pozdrawiam i życzę dobrej zabawy na forum!

Miałyśmy już okazję poznać sie w Galerii, więc bardzo sie cieszę, że do nas dołączyłaś.

Pozdrawiam i życzę dobrej zabawy na forum!

- Silvaborealis
- Pisarz
- Origin ID: SILVAbOREALIS
Cześć Marcy 

Ahoj Marcy ,taky Tě zdravím a přeji Ti milou zábavu