Dziś moi drodzy zdębiałam!
Uruchomiłam moją ukochaną odsłonę The SIms - a mianowicie trójeczkę. Moje podróżniczki wybrały się właśnie do Champs Les Sims (dodatek Wymarzone Podróże). Poprzednią sesję gry zakończyłam zapisując ją podczas wyjazdu, toteż wczytała mi się ta wakacyjna lokacja.
Bardzo ją lubię, ze względu na śłiczną, nastrojową muzykę, klimat Prowansji i w ogóle - lubię Francję. Gram w tę grę wiele lat, i wszystkie interakcje występujące w dodatkach wakacyjnych znam na wylot - i na pamięć!
I co widzę???
Moje SImki rozbijają się dwiema motorówkami po rzece przepływającej w tej lokacji. Chyba to nie jest Sekwana - powiedziałabym - raczej Loara.
Nigdy - przenigdy wcześniej NIE WIDZIAŁAM w tej lokalizacji - na tej rzece - motorówek ani jachtów! Nawet pół motorówki i trzy ćwierci jachtu!
A tymczasem - motorówki pomykają w Champs Les Sims jak ta lala - i to z rykiem silników.
Jachtu, który mi mignął tylko nie zdołałam uchwycić, bo tak zbaraniałam na widok tych motorówek!
Moje Simki nie miały na wyposażeniu motorówek ani żadnych pojazdów wodnych, które doszły wraz z dodatkiem Rajska Wyspa.
Ale tutaj SImki nie są świadkami pływania tych pojazdów po rzece, ba - one aktywnie z tych pojazdów korzystają - same z siebie!
Mało tego - po ostatniej aktualizacji aplikacji EA App - trójka w ogóle znikła mi z biblioteki, i na dzień dobry (gdy ją znalazłam w apce i chciałam jakoś dodać do swojej biblioteki) - to chciała mi się instalować, mimo, iż mam ją zainstalowaną na dysku.
Nie wiem co mam myśleć, bo to po prostu szok i zgłupiałam na takie posunięcie. Bałam się, że mi się coś namiesza i w ogóle wyszłam z apki - uruchomiłam grę ze skrótu na pulpicie.
No i po uruchomieniu - takie kwiatki!
Zdjęcie jest trochę ciemnawe, ale nie umiem ustawić kolorów w obecnej karcie graficznej (zdjęcia od czasu reperacji kompa wychodzą w ogóle strasznie ciemne

) - w czwórce są dobrej jakości