Dzis ruszamy z 54 edycją konkursu (i zabawy zarazem) "Fotka Tygodnia". Możemy umieścić tu ciekawa fotkę zrobiona w grze (krajobraz, ciekawa mina, sytuacja zabawna, smutna ciekawa... cokolwiek utrwaliliście i wydało wam sie ciekawe) .Prace wrzucamy tu do 05.08 czyli do poniedziałku a potem głosujemy przez tydzień. *Prosimy o fotki o szerokości nie przekraczającej 1000 px więcej o tym co i jak w temacie wrzucania fotek na forum dowiecie się tu
Rytualna maska wg bugów EA
Załączniki
Więcej moich chałupek i inszych rzeczy znajdziesz tu na forum oraz na SDW i BSR. Masz pytania ? Pisz śmiało
Dobrej zabawy!
Z przygód Eurona, "Partnerzy w zbrodni":
Przechodnie: Co to za wściekły kot? Kto jest jego właścicielem???
Euron: <dziab gdy wszyscy obserwują kota>. :{
Rozpoczynamy głosowanie
Głosujemy tradycyjnie wymieniając nick autora do najbliższego poniedziałku.
Mój głos leci do @bobas52 bo jakoś mnie ta wycieczka idąca gęsiego rozbaiła Tańczący hrabia też wymiata podobnie jak cichociemny skrytożerca Aris
Więcej moich chałupek i inszych rzeczy znajdziesz tu na forum oraz na SDW i BSR. Masz pytania ? Pisz śmiało
Dobrej zabawy!
P.S Do @SimDels - to nie bug EA ta maska - to jakies twoje CC juz nie wspolpracuje z grą i sie zbugowalo . Ostatnio sie naogladałam takowych zdjec i zawsze to było jakies zbugowane CC. Dobrze ze tylko takie skutki.
Jeszcze takiego buga jak u Miszki nie widziałam u siebie, choć mam tonę cc... I nadal mam po wszystkich tych zmianach i aktualkach... Czasami tylko znika któremuś simowi kawałek ręki albo nogi
Głos leci do @bobas52 - od razu przypomniał mi się song kolejkowy Prońko... Chociaż Vlad - taki mikrutki i jakoś żałośnie straszący w tych gatkach jest bezbłędny
Ten bug u mnie był chyba jednorazowy tylko w pewnym oddaleniu od sima, dalej znów było ok a jeszcze dalej.. no tego czasem znikała reka ale tez tylko na chwile :X Chyba nie mam teraz żadnych ceceków (musze cos pościągać) ale dobrze wiedziec że potrafią namieszac jak sa stare (pewnie ewentualnie niektóre sprzed czasu kiedy simsy przeskoczyły wyższe wymagania).
ALu pozycz cuś musze sobie coś fajnego załapac do gry (z nadzieja że mi sie takie bugi nie rozmnożą)
Dobrej zabawy!
Taram! Werble... Zwycięzcą tej edycji konkursu Fotka Tygodnia na forum SImtopia.PL zostaje @olivkasims i kontrowersyjnuie mroczny Hrabia Gratulacje Oli
Załączniki
Dobrej zabawy!