Wyniki: Fotka Tygodnia - edycja 37
- SimDels
- Komiksomaniak
- Origin ID: SimDels
- Kontakt:
Wyniki: Fotka Tygodnia - edycja 37
Halo! To już 27 edycja konkursu "Fotka Tygodnia". Jeśli posiadacie fajne fotki z gry, wyjatkowe, wesole, smutne lub poprostu ciekawe to tu podzielcie sie jedna z nich a za tydzien wybierzemy wspolnie najfajniejsza ze wszystkich propozycji. Tematyka zupelnie dowolna, moze to byc fajna lub smutna mina, ciekawa sytuacja, krajobraz ,budynek... cokolwiek wyda sie wam ciekawie utrwalone na screenie z gry. Prace wrzucamy do następnego poniedziałku ,potem rozpoczynamy głosowanie.
*Prosimy o fotki o szerokości nie przekraczającej 1000 px więcej o tym co i jak w temacie wrzucania fotek na forum dowiecie się tu
*Prosimy o fotki o szerokości nie przekraczającej 1000 px więcej o tym co i jak w temacie wrzucania fotek na forum dowiecie się tu
- Załączniki
-
Zespół pieśni i tańca XD
- Alibali
- Pisarz
- Origin ID: Aschantka
Ty nie szukaj Gwiazd - one nocą są, kiedy wszyscy śpią...
(a tak na marginesie - pierwszy raz odkąd mam Simy - spotkałam Obcego - staruszka, utykającego, i z laską! Najwyraźniej - starość nie udała się także na Planecie Sixam
)
(a tak na marginesie - pierwszy raz odkąd mam Simy - spotkałam Obcego - staruszka, utykającego, i z laską! Najwyraźniej - starość nie udała się także na Planecie Sixam

- SimDels
- Komiksomaniak
- Origin ID: SimDels
- Kontakt:
Głosujemy tym razem juz dzis tak by uregularyzować trochę czas zabawy czyli wpisać każdy etap w ramy tygodnia dla czytelności 
Mówiąc zwięźlej i po krótce - rozpoczynamy głosowanie 37 edycji konkursu i zabawy zarazem "Fotka Tygodnia"!
Mój głos leci do @Alibali - niesamowita fota jak z jakiegos filmu SF

Mówiąc zwięźlej i po krótce - rozpoczynamy głosowanie 37 edycji konkursu i zabawy zarazem "Fotka Tygodnia"!
Mój głos leci do @Alibali - niesamowita fota jak z jakiegos filmu SF
@Alibali i stalker 
(chociaż Elowy Vladek na jodze też mnie urzekł <3)

(chociaż Elowy Vladek na jodze też mnie urzekł <3)
- Alibali
- Pisarz
- Origin ID: Aschantka
Eluś - to jest fotka z trójki
W trójce laski są na porządku dziennym u staruszków. Doszły z dodatkiem "Pokolenia" Są nawet do wyboru style chodu z tą laską oraz różne kształty lasek 
Uwielbiam trójkę - cokolwiek byś nie powiedziała złego o niej - zgadzam się, że jest problematyczna, że długo się czasami wczytuje (szczególnie jak ma się tonę cc), że cholera bierze w CAS-ie. Ale - to moja miłość... Dozgonna chyba, bo nie liczę już na cud piątki...
Wiesz - chodzę sobie po tym trójkowym wirtualnym świecie i wzdycham ze szczęścia. Widoki, jakie oglądam, smaczki, które nadal odkrywam... Interakcje, których jeszcze nie znałam... Wszystko to sprawia, że trójkę pokochałam prawie od razu i kocham nadal! Ta fotka jest z Champs Les Sims - w oddali widać wieżę Eiffla. mam ładniejszą fotkę, na której widać ją dokładniej (wtedy byś się od razu zorientowała), rzęsiście oświetloną w nocy, na tle nieba pełnego migoczących gwiazd, z połyskującą zielonkawą poświatą wody - ale tego staruszka nie było widać - tzn było widać, ale nie było widać, że to Obcy... Pierwszy raz spotkałam w grze Obcego - staruszka! I na dodatek gdzie! W Champs Les Sims... "Poszłam" za nim z ciekawości, gdzie on zmierza, tak pracowicie utykając
Może gdzieś jest statek kosmiczny w pobliżu?
Tymczasem on doszedł do takiego domiszcza - małego zameczku na wzgórzu, w którym też mieszka staruszek, już nie pamiętam jak się nazywa - ma na imię chyba Pierre. Nie zastał go jednak w domu. Postał tam chwilę, pokręcił się, po czym udał się w dalszą drogę - a ja za nim. Czekam ciągle na jakieś zaskoczenie...
I rzeczywiście - zostałam zaskoczona
Na drodze prowadzącej do centralnego placu ze sklepikami - staruszek dziarsko wsiadł na skuter... i błyskawicznie odjechał w nieznane 
Sorry za ten elaborat w dziale konkursowym - ale to gwoli wyjaśnienia

Uwielbiam trójkę - cokolwiek byś nie powiedziała złego o niej - zgadzam się, że jest problematyczna, że długo się czasami wczytuje (szczególnie jak ma się tonę cc), że cholera bierze w CAS-ie. Ale - to moja miłość... Dozgonna chyba, bo nie liczę już na cud piątki...
Wiesz - chodzę sobie po tym trójkowym wirtualnym świecie i wzdycham ze szczęścia. Widoki, jakie oglądam, smaczki, które nadal odkrywam... Interakcje, których jeszcze nie znałam... Wszystko to sprawia, że trójkę pokochałam prawie od razu i kocham nadal! Ta fotka jest z Champs Les Sims - w oddali widać wieżę Eiffla. mam ładniejszą fotkę, na której widać ją dokładniej (wtedy byś się od razu zorientowała), rzęsiście oświetloną w nocy, na tle nieba pełnego migoczących gwiazd, z połyskującą zielonkawą poświatą wody - ale tego staruszka nie było widać - tzn było widać, ale nie było widać, że to Obcy... Pierwszy raz spotkałam w grze Obcego - staruszka! I na dodatek gdzie! W Champs Les Sims... "Poszłam" za nim z ciekawości, gdzie on zmierza, tak pracowicie utykając

Tymczasem on doszedł do takiego domiszcza - małego zameczku na wzgórzu, w którym też mieszka staruszek, już nie pamiętam jak się nazywa - ma na imię chyba Pierre. Nie zastał go jednak w domu. Postał tam chwilę, pokręcił się, po czym udał się w dalszą drogę - a ja za nim. Czekam ciągle na jakieś zaskoczenie...
I rzeczywiście - zostałam zaskoczona

Sorry za ten elaborat w dziale konkursowym - ale to gwoli wyjaśnienia

@Alibali za piękne i nastrojowe zdjęcie