Postautor: SimDels » poniedziałek 15 sie 2022, 15:00
Rozpoczynamy 175 edycję konkursu i zabawy o nazwie "Fotka Tygodnia" Zasady są proste i niezmienne; Podziel się dowolną fotką z gry (krajobraz, ciekawa mina, sytuacja zabawna, smutna ciekawa... cokolwiek wydało ci się ciekawe) .Foty wrzucamy do poniedziałku do północy (z poniedziałku na wtorek) lub ewentualnie do czasu ogłoszenia głosowania. Czas start, niech będzie pięknie ...strasznie a może poetycko ,irracjonalnie lub zabawnie? !
"A może to nie tak leciało?"
Załączniki
Więcej moich chałupek i inszych rzeczy znajdziesz tu na forum oraz na SDW i BSR. Masz pytania ? Pisz śmiało
Dobrej zabawy!
Nastolatki mają szlaban na Whickeda, Woohoer nie dziala tez ale Vimes sobie radzi bez modow calkiem nieźle - to juz drugie pokolenie u mnie w grze uczeszcza do liceum... Synek tego "zbuntowanego" .Wciaz mnie to nie nudzi
Ta-daaam! mamy zwycięska scenkę ,której autorem jest Ela @kreatora
Gratulacje także dla wszystkich autorów pozostałych wspaniałych prac i dzieki za udział w zabawie!
Załączniki
Więcej moich chałupek i inszych rzeczy znajdziesz tu na forum oraz na SDW i BSR. Masz pytania ? Pisz śmiało
Dobrej zabawy!
Gratulacje Elu! A tak na marginesie odkryłam inne modyfikacje, które dodają to, co Deaderpool i Turbodriver musieli zlikwidować w swoich, ale widzę, że twoim Simom one niepotrzebne