Kochani! Dziś Dyngus ,do tego Dzień ZIemi a na dokładkę otwieramy okrągłą 40 edycję konkursu "Fotka Tygodnia" a zatem to takie nasze wydanie specjalne Tradycyjnie już wstawiamy tu jedną fotkę z gry, którą uznaliśmy za wyjątkowo fajną, fotę zrobioną w dowolnej odsłonie gry The Sims. Tematyka jest dowolna, może to być zabawna mina, sytuacja, krajobraz lub cokolwiek innego. Fotki wrzucamy tym razem do niedzieli a potem rozpoczynamy głosowanie. *Prosimy o fotki o szerokości nie przekraczającej 1000 px więcej o tym co i jak w temacie wrzucania fotek na forum dowiecie się tu
"Kiedy na świecie rosły tylko kaktusy" (cytat z nieistniejącek księgi Delsa) czyli tak trochę z okazji Dnia Ziemi
Załączniki
Więcej moich chałupek i inszych rzeczy znajdziesz tu na forum oraz na SDW i BSR. Masz pytania ? Pisz śmiało
Dobrej zabawy!
Porządkowałam ostatnio dysk i choć ostatnio prawie nie gram bo brak mi czasu nawet na podrapanie się po tyłku to myślę, że uzbierałam dość foci aby móc się znów z wami pobawić ^^
Na początek StrangeVille, jest absolutnie zakochana w niecodziennej pogodzie i myśliwcach ♥