Wyniki: Fotka Tygodnia - edycja 38
- SimDels
- Komiksomaniak
- Origin ID: SimDels
- Kontakt:
Wyniki: Fotka Tygodnia - edycja 38
Kochani! To już 38 edycja konkursu "Fotka Tygodnia". Każdy z Was może wstawić tu fotkę z gry, którą uzna za wyjątkowo fajną, fotę zrobioną w dowolnej odsłonie gry The Sims. Tematyka jest dowolna, może to być zabawna mina, sytuacja, krajobraz lub cokolwiek innego. Fotki wrzucamy tym razem do niedzieli a potem rozpoczynamy głosowanie.
*Prosimy o fotki o szerokości nie przekraczającej 1000 px więcej o tym co i jak w temacie wrzucania fotek na forum dowiecie się tu
"No dobrze,tak cie kocham ,że zmusze sie do pocałunku!"
"Nie ja ciebie bardziej i sie bardziej zmusze niz ty!"
*Prosimy o fotki o szerokości nie przekraczającej 1000 px więcej o tym co i jak w temacie wrzucania fotek na forum dowiecie się tu
"No dobrze,tak cie kocham ,że zmusze sie do pocałunku!"
"Nie ja ciebie bardziej i sie bardziej zmusze niz ty!"
- Załączniki
-
- kreatora
- Satyryk
- Origin ID: kreatora
Jeden z obowiązków odkrywcy dżungli, to ratowanie od śmierci uganiających sie za nim panienek. Odratowana panienka dostala niezly ochrzan od bohatera ale niestety to juz na drugiej foci się odbyło.
ORIGIN ID Kreatora Hero of Answers on EA AHQ
"Lustereczko powiedz przecie, kto jest najpiękniejszy w świecie" , czyli ćwiczenie roli przez moją aktoreczkę.
Jedno ze zdjęć, które uchowało się po awarii kompa.

- Alibali
- Pisarz
- Origin ID: Aschantka
@kreatora - dobrymi chęciami, Elu, piekło jest wybrukowane, i twój bohater szybko musi się tego nauczyć 

Ostatnio zmieniony wtorek 09 kwie 2019, 19:07 przez Alibali, łącznie zmieniany 2 razy.
@SimDels gdyby wzrok mógł zabijać