Kafelki do pobrania set 1 Little Wonders

Ubrania, meble, makijaż... Linki, opisy i ciekawostki.
Awatar użytkownika
Kamelia
Budowniczy
Budowniczy

Kafelki do pobrania set 1 Little Wonders

Post autor: Kamelia » niedziela 04 maja 2025, 20:20

Pierwsze kafle, małe dekory do dużych kamieni lub innych kafli. Super do kuchni, małej łazienki oraz jako dodatek.
Duże kafle w 5 lub 6 wzorach wrzucę w tygodniu, jak zrobię prezentację.
Pomyślę też nad podłogami do zestawów, ale to dalszy plan. :18-white-smiling-face:
Załączniki
Kamelia tiles set1.zip
(5.51 MiB) Pobrany 151 razy
Slajd1.PNG
Slajd2.PNG
Slajd3.PNG
Slajd4.PNG
Slajd5.PNG
wład­czy­ni krainy bez uczuć...

Awatar użytkownika
Alibali
Pisarz
Pisarz
Origin ID: Aschantka

Post autor: Alibali » niedziela 04 maja 2025, 20:36

Super ci wyszły, Kami. Pasują zarówno do wnętrz nowoczesnych, jak i retro! Zrobiłaś nawet w stylu art deco! Dobra robota! Dobrych kafelków nigdy dość... Lubię szczególnie takie, które wyglądają na nieco wyblakłe, nadszarpnięte zębem czasu. I zrobiłaś takie też - w tym wzorze marokańskim, jak i w tych prostokątnych "batonikach"

download/file.php?id=21085

Miałam podobne w trójce, i bardzo je lubiłam. Były jednak nie prostokątne tylko kwadratowe - z tych średniej wielkości (nie mozaika) Nie pamiętam już twórcy, ale jak znajdę w zbiorach trójkowych to ci pokażę.
Ta dziewczyna stworzyła kilka palet kolorystycznych z tymi kwadratami, i był to świetny zestaw.

Awatar użytkownika
Percival159
Naczelny
Origin ID: Percival159

Post autor: Percival159 » niedziela 04 maja 2025, 21:35

Śliczności! I są wreszcie te piękne prostokątne artystyczne zielone kafelki i drugie takie same w beżach, brązach i szarościach. Nie wiem czy mi się zdaje, ale tutaj te zielone są bardziej stonowane kolorystycznie, albo fotka była robiona w innym oświetleniu, ale nadal są cudne. :) Choć nie, teraz sprawdziłam i w wątku, gdzie je pierwszy raz pokazywałaś były dwa rodzaje zielonego, więc się wszystko zgadza :) :13-thumbs-up:
"Ukarani czy bezkarni –
Ciemność im na nerwach gra.
Bezimienni, legendarni –
Omawiają przyjście dnia".
(J. Kaczmarski)

Awatar użytkownika
SimDels
Komiksomaniak
Komiksomaniak
Origin ID: SimDels
Kontakt:

Post autor: SimDels » poniedziałek 05 maja 2025, 20:17

Mega sa te kafelki, realistyczne i szczerze powiem, że właśnie z kafekami (tymi wbudowanymi w grę) mam niekiedy probkem ,większosc mi się nie podoba i w efekcie używam w kjółko niemal zawsze tych samych. W Twoim secie najchętniej uzyłbym tych prostokątnych ale i "listki" z pierwszej foty sa mega fajne :a_bravo: :a_bravo: :a_bravo:
Więcej moich chałupek i inszych rzeczy znajdziesz tu na forum oraz na SDW i BSR. Masz pytania ? Pisz śmiało :)
Dobrej zabawy!

Awatar użytkownika
bobas52
Mistrz Humoru
Mistrz Humoru
Origin ID: bobas52

Post autor: bobas52 » wtorek 06 maja 2025, 07:08

Cudowne kafelki, zwłaszcza podobają mi się te ze zdjęcia 3 i 4. Sama chętnie zastosowałabym takie w mojej łazience (w realu) :13-smiling-face-heart-shaped-eyes:

ODPOWIEDZ

Wróć do „The Sims 4 Obiekty CC”