Kamelia Eden-Wall Stickers
Kamelia Eden-Wall Stickers
Nalepki na ścianę z fototapet , nazwa nieoficjalna Ziemski Ogród Rozkoszy.
- Załączniki
-
- Kamelia EDEN Wall Stickers .zip
- (1.18 MiB) Pobrany 713 razy
-
-
-
-
-
-
-
władczyni krainy bez uczuć...
- Alibali
- Pisarz
- Origin ID: Aschantka
Cudne te naklejki! Ale najbardziej podoba mi się wisteria i tulipany oraz to drzewo takie trochę mroczne. Pomyślałąm, że większość tych naklejek można by wykorzystać w posiadłości w prowansalskim stylu, bo naklejki są jak żywcem wyjęte z prowansalskiego zielnika. No, nie wszystkie, ale większość. A ja uwielbiam klimat Prowansji. Zrobiłaś kilka świetnych prac do trójki w tym stylu, które ciągle pamiętam. Szkoda, że już w trójeczkę nie grasz.
Ale fajnie, że znajdujesz czas na zabawęz nami tutaj... Oby jak najdłużej trwała twoja dobra passa!
Ale fajnie, że znajdujesz czas na zabawęz nami tutaj... Oby jak najdłużej trwała twoja dobra passa!
Dziękuję Alu. Chcę jeszcze zrobić "Diany" czyli kobiety, ale już w formie takich pionowych owali, zresztą jeszcze pomyślę. Brakuje mi w grze czasami jakiś fajnych dodatków do ścian. I dlatego jeszcze parę nalepek zrobię. Jak masz jakieś pomysły co by zrobić to pisz.
władczyni krainy bez uczuć...
- Alibali
- Pisarz
- Origin ID: Aschantka
Nie wiem, czy da radę wykonać jako naklejkę coś, co przypominałoby szyldy sklepów z Belle Epoque (współcześniejsze też mogą być). Brakuje mi takich napisów, ozdób, naklejek w starym stylu do stworzenia tła starej paryskiej uliczki lub londyńskiej. Chodzi mi mniej więcej o takie coś

albo takie

Naklejki z wisteriami albo różami (jako pnącza) w różnych kształtach jak na poniższym obrazku też mile widziane

albo takie

Naklejki z wisteriami albo różami (jako pnącza) w różnych kształtach jak na poniższym obrazku też mile widziane

Bardzo ładne nalepki na ścianę. Najbardziej podoba mi się mroczne drzewo (przedostatnie zdjęcie), poskręcane drzewa (pierwsze z lewej na trzecim zdjęciu) oraz fioletowe zwisające kwiatki (pierwsze z prawej na piątym zdjęciu).
- Percival159
- Naczelny
- Origin ID: Percival159
Kamelio, tworzysz cuda!
I te cuda podobają się użytkownikom, co widać po ilości pobrań.
Wszystkie naklejki są niezwykle piękne i niosą ze sobą klimat tajemniczego ogrodu. Mnie najbardziej do gustu przypadła ostatnia z kolorowymi kwiatami na czarnym tle i oczywiście te mroczne drzewa, w sam raz do wampirzej chaty!

"Ukarani czy bezkarni –
Ciemność im na nerwach gra.
Bezimienni, legendarni –
Omawiają przyjście dnia". (J. Kaczmarski)
Ciemność im na nerwach gra.
Bezimienni, legendarni –
Omawiają przyjście dnia". (J. Kaczmarski)