Dzięki wam ogromne ! <3 Nie wiem czy lepiej umieszczać takie rzeczy w osobnych tematach czy zapakowac w jakiś zbiorczy no pt."wiezowce" ciągkle sie z tym gryze jak to zorganizować

Szczerze mówiąc Gabi, lubię przebywac simem na 1 poziomie tzn moge wleżc nim wysoko by były fajne widoczki ale staram się by na jednym piętrze było wszystko jeśli jest tych pięter sporo bo faktycznie śmiganie do kibelka wyżej itd jest mało wygodne. Mam nadzieje, że moje wytwory przydadza się nie tylko mi bo wzieło mnie na całego na takie budowanie mimo, że bardziej spodziewałem sie po sobie, że poszaleje najpierw z kościołami zamkami itd (na to pewnie też przyjdzie pora).
Emiratów może nie stworze ale powolutku zabudowywuję sobie tak testowo Oazę, może jeśli coś z tego wyjdzie udostępnie jako cały zapis takie "wiezowcowo" a do Tokio ALi napewno się przydadza te opcje z terenem, pali mi sie w środku do powrotu do simowej Japonii, mozliwe, że jakies wiezowce z nowo budowanych wykorzystam przy dokańczaniu Newcresta (przyszłe Yoshi Town). Ok chwalipięstwa stało sie dosyć, dzięki jeszcze raz i może ktoś doradzi czy lepiej opisywać w taki sposób; 1 budynek 1 temat czy tez zrobic sobie oddzielny na wiezowce zbiorczy z nimi bo szykuje mi sie tego chyba dużo myśle że napewno ok 8-10 na początek choć zacz ęte i rozgrzebane mam narazie tylko 3