Przyznam szczerze, że w realu jakoś nie przemawiają do mnie te nowoczesne wstawki w stare obiekty architektoniczne, i słusznie nazwałeś to "wariactwem". Jednak w simsy to zabawa i buźka mi się uśmiechnęła, gdy zobaczyłam ten projekt, bo lubię takie eksperymentalne budowle.
Moim zdaniem przód budynku wyszedł świetnie, nie gryza się ze sobą te rożne style, tył trochę gorzej wypadł, ale kto tam zagląda XD, ważny jest reprezentacyjny front.
Poza tym budynek jest jakby reklamą samego biura i umiejętności osób tam pracujących, czyli "Kliencie kochany, nam i gotyk i modernizm jest znany".
Muzeum to też fajny pomysł, tu petent może sobie pooglądać te różne style, dotknąć materiałów z jakich wtedy budowano (nie ma tabliczek zakazu, więc po łapkach nie bija XD) i zdecydować co chce zamówić.
Całe wnętrze, poprzez te wielopoziomowe tarasy, sprawia wrażenie "przewiewnego" (nie wiem jak to nazwać), ciekawy efekt uzyskałeś!!! Z pomieszczeń najbardziej podoba mi się kawiarenka (super kolorystyka), sala konferencyjna (świetny pomysł z makietą wewnątrz stołów), i biuro szefa (pracownicy zostali potraktowani po macoszemu, dostali ciasne klitki, haha

).
Ciekawy i nietuzinkowy projekt